Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ibrahim Kutluay Demet Akalın : Demet Akalın çıldıracak! Demet Şener açtı ağzını yumdu gözünü

Ibrahim Kutluay Demet Akalın : Demet Akalın çıldıracak! Demet Şener açtı ağzını yumdu gözünü. Magazin gündeminin parmakla gösterilen çiftlerinden biri olan demet akalın ve i̇brahim kutluay evliliğine nazar değmiş ve evlilikleri olaylı bir şekilde bitmişti. Efes pilsen taraftarı i̇brahim kutluay'a gıcık olduğu için demet akalın'ı tribüne davet etmişti. İşte, atarlı giderli şarkıların ustası akalın ve kutluay çifti için atılan tweetler! İbrahim kutluay ve demet akalın, yıllar sonra aynı uçakta karşılaştı. İbrahim kutluay'ın eski sevgilisi demet akalın ve eski eşi demet şener arasındaki 16 yıllık rekabet, yeni bir boyut kazandı.demet akalın, eski sevgilisi i̇brahim.

Tam evleneceklerdi, demet şener'le i̇brahim kutluay'ın haberleri çıktı. İbrahim kutluay ve demet şener'in demet akalın'ın boşanması konusunda ne söyledikleri de programda tartışıldı. Bir takipçisi de ''i̇brahim kutluay zamanında demet akalın'ı sizinle aldatmadı mı?'' diye sormuştu. Demet akalın'ın aldatıldım iddiaları gerçek değil. Sıradaki ayrılık şarkısı demet akalın'dan, demet şener ve i̇brahim kutluay'a geliyor.

Canlı yayında Demet Akalın'a İbrahim Kutluay şoku! - Son Dakika Magazin Haberleri
Canlı yayında Demet Akalın'a İbrahim Kutluay şoku! - Son Dakika Magazin Haberleri from fotograf.gazetevatan.com
Öte yandan i̇brahim kutluay, demet şener hayranıydı. Gerçekten de yıllar boyu çok yakından takip ettim ilişkilerini. Haberlerin gazetelerde yayınlanmasından sonra demet akalın. Demet akalın, eski sevgilisi i̇brahim kutluay'dan bir süre önce boşanan demet şener'e teşekkür borçlu olduğunu söylemişti. Ahlar bir yana, söz konusu ayrılık sebebinin aldatılma olması gerçekten üzücü. Öte yandan i̇brahim kutluay, demet şener hayranıydı. Ama demet akalın, baktı ki benim adım iyi oradan yürüdü. Ece erken sözlerine şöyle devam etti:

Öte yandan i̇brahim kutluay, demet şener hayranıydı.

Ben onu hiç tanımadım ki cevabı verdi. İbrahim kutluay demet akalın efes maçı sırasında demet akalın ile ayrıldıktan sonra 'unuttum boyunu posunu' adlı şarkısının. Peki ayrıldıktan sonra neler oldu? Demet akalın'ın sitemli şarkılarıyla patladığı o dönemlerde i̇brahim kutluay yunanistan'ın panathinaikos takımına transfer olmuştu. Demet benim evimde kaldı. deyip demet akalın'ın yaşadığı zor günleri anlattı. Bir mekanda ev yemekleri yiyen i̇brahim kutluay, keyfi yerinde halde aracına doğru yöneldiği sırada muhabirlerin i̇brahim bey çok neşelisiniz. Ünlü popçunun sık sık eski sevgilisi i̇brahim kutluay'ın eski eşi demet şener'e gönderme yapması 'demet akalın'ın aklı hala i̇brahim kutluay'da mı?' yorumlarının yapılmasına sebep oldu. İbrahim kutluay ve demet şener'in boşanma kararı için ben demet akalın'dan bir şarkıyı şuraya bırakmak istiyorum. Aldığım bilgiye göre kadın sık sık postayı koyar, resti çeker, basketçi de tutuşurdu. Demet akalın, eski sevgilisi i̇brahim kutluay'dan bir süre önce boşanan demet şener'e teşekkür borçlu olduğunu söylemişti. İbrahim kutluay , demet akalın'a yakın bir kaç arkadaşını arayarak o'na söyleyin.benim adımı artık kullanmasın diyerek sert bir şekilde tepkisini dile getirdi. Geçtiğimiz gün demet akalın'dan demet şener'e yapılan 'boynuz' göndermesi yeni tartışmaların fitilini ateşledi. Demet akalın'ın aldatıldım iddiaları gerçek değil.

Aynı şaşkınlığı kutluay ailesi de yaşadı. Demet akalının demet akalın olması sebebiyledir. Tam dört yıldır birlikte olan eski manken yeni şarkıcı demet akalın ile milli basketbolcu sevgilisi i̇brahim kutluay'ın ayrılığı, magazin dünyasını bir anda karıştırıp türkiye'nin meselesi halini aldı. İbrahim kutluay, demet şener ile demet akalın'ı aldatınca ünlü şarkıcı çok zor dönemlerden geçmişti. Bir mekanda ev yemekleri yiyen i̇brahim kutluay, keyfi yerinde halde aracına doğru yöneldiği sırada muhabirlerin i̇brahim bey çok neşelisiniz.

Nikah masasından dönen ünlüler | 3 - Milliyet Foto Galeri
Nikah masasından dönen ünlüler | 3 - Milliyet Foto Galeri from gcube.milliyet.com.tr
İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi.… demet şener, i̇brahim kutluay'ın hayatına demet akalın döneminde girmedi. şeklinde açıklamada bulundu… Peki ayrıldıktan sonra neler oldu? Demet akalının demet akalın olması sebebiyledir. Çok aşıktı basketçi demet akalın'a. Gerçekten çok temiz bir kalbi var. Aynı şaşkınlığı kutluay ailesi de yaşadı. Demet şener ile boşanma sürecinde olan i̇brahim kutluay, neşeli halleri ile dikkat çekti. Aldığım bilgiye göre kadın sık sık postayı koyar, resti çeker, basketçi de tutuşurdu.

Demet benim evimde kaldı. deyip demet akalın'ın yaşadığı zor günleri anlattı.

Demet akalın, biten seray sever, i̇lhan mansız ilişkisi için de ben seray'ın mutlu olmasını istedim. Demet akalın'ın boşanma haberi sonrasında görüntülenen i̇brahim kutluay, neden mutluluktan uçuyor? Demet şener ile boşanma sürecinde olan i̇brahim kutluay, neşeli halleri ile dikkat çekti. Kutluay, i̇brahim bey çok neşelisiniz. Gerçekten çok temiz bir kalbi var. İlişkide dominant yani daha çok sevilen taraf hep akalın'dı. İbrahim kutluay , demet akalın'a yakın bir kaç arkadaşını arayarak o'na söyleyin.benim adımı artık kullanmasın diyerek sert bir şekilde tepkisini dile getirdi. Canlı yayında demet akalın'a i̇brahim kutluay şoku! İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi. Demet akalın, eski sevgilisi i̇brahim kutluay'dan bir süre önce boşanan demet şener'e teşekkür borçlu olduğunu söylemişti. Bir takipçisi de ''i̇brahim kutluay zamanında demet akalın'ı sizinle aldatmadı mı?'' diye sormuştu. İbrahim kutluay ve demet şener'in boşanma kararı için ben demet akalın'dan bir şarkıyı şuraya bırakmak istiyorum. İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi.

Bu açıklama üzerine, sosyal medyada gözler kutluay'ın eski sevgilisi demet akalın'a çevrildi. Kutluay, i̇brahim bey çok neşelisiniz. İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi.… demet şener, i̇brahim kutluay'ın hayatına demet akalın döneminde girmedi. şeklinde açıklamada bulundu… İki üç defa aynı masada bulunmuşluğumuz da oldu. Fakat konseri olan demet akalın, maça katılamamıştı.

14 Şubat Arefesinde Aşk Kavramına Anlam Katan 20 Çift | ListeList.com
14 Şubat Arefesinde Aşk Kavramına Anlam Katan 20 Çift | ListeList.com from listelist.com
Demet akalın'ın aldatıldım iddiaları gerçek değil. İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi.… demet şener, i̇brahim kutluay'ın hayatına demet akalın döneminde girmedi. şeklinde açıklamada bulundu… Demet şener ile boşanma sürecinde olan i̇brahim kutluay, neşeli halleri ile dikkat çekti. Demet akalın'ın her konuşmasında i̇brahim kutluay'a göndermelerde bulunması sonunda i̇bo'yu kızdırdı. İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi.'' Demet akalın, eski sevgilisi i̇brahim kutluay'dan bir süre önce boşanan demet şener'e teşekkür borçlu olduğunu söylemişti. Gerçekten çok temiz bir kalbi var. Öte yandan i̇brahim kutluay, demet şener hayranıydı.

İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi.

Demet akalın'ın her konuşmasında i̇brahim kutluay'a göndermelerde bulunması sonunda i̇bo'yu kızdırdı. İbrahim kutluay'la ilişkileri benim yüzümden bitmedi. İşte i̇brahim kutluay'dan gelen demet akalın'ın boşanması hakkında şaşırtıcı yorum. Akalın bu konuda şu ipucunu veriyor: Bir mekanda ev yemekleri yiyen i̇brahim kutluay, keyfi yerinde halde aracına doğru yöneldiği sırada muhabirlerin i̇brahim bey çok neşelisiniz. Aynı şaşkınlığı kutluay ailesi de yaşadı. Demet akalın, biten seray sever, i̇lhan mansız ilişkisi için de ben seray'ın mutlu olmasını istedim. Demet ile i̇brahim birlikte yaşıyorlardı. Bu konulardan birisi de 6 yıllık evliliklerine 2 dakikada bitiren okan kurt ve demet akalın hakkındaydı. Bu açıklama üzerine, sosyal medyada gözler kutluay'ın eski sevgilisi demet akalın'a çevrildi. Ünlü popçunun sık sık eski sevgilisi i̇brahim kutluay'ın eski eşi demet şener'e gönderme yapması 'demet akalın'ın aklı hala i̇brahim kutluay'da mı?' yorumlarının yapılmasına sebep oldu. Kutluay, i̇brahim bey çok neşelisiniz. Gerçekten de yıllar boyu çok yakından takip ettim ilişkilerini.

Öte yandan i̇brahim kutluay, demet şener hayranıydı ibrahim kutluay. En genç en popüler olduğu dönemde bir basketbolcu bir dünya manken varken neden demet akalın'la sevgili olmak ister acaba?

Post a Comment for "Ibrahim Kutluay Demet Akalın : Demet Akalın çıldıracak! Demet Şener açtı ağzını yumdu gözünü"